Airconditioning kopen voor een constante temperatuur en luchtvochtigheid

Wilt u een airconditioning kopen voor uw woning of kantoor? Dan bent u bij AircoTime aan het juiste adres. Wij zorgen voor de levering, montage, het in bedrijf stellen en onderhoud van verschillende soorten airconditioningssystemen. We zijn gespecialiseerd in de topmerken Panasonic, LG en Mitsubishi Heavy. Deze merken leveren uitstekende kwaliteit airconditioners met een eenvoudige bediening die geschikt zijn voor veel verschillende ruimtes en situaties.

 

Constante temperatuur en luchtvochtigheid

U wilt een airconditioning kopen maar wist u dat u met de nieuwste systemen niet alleen kunt koelen maar ook kunt verwarmen? De airconditioning zorgt niet alleen voor een constante temperatuur,  maar kan ook de lucht ontvochtigen. Dit zorgt voor een comfortabel klimaat om te leven of te werken.

Airconditioning op kantoor

Wist u dat werknemers op warme dagen 30% minder presteren? Door airconditioning te kopen voor uw onderneming houdt u de temperatuur constant en hebben uw werknemers geen last van de warmte. Een airconditioning is daardoor een goede investing voor uw bedrijf.

Met een multi split systeem kunt u meerdere binnenunits combineren aan een buitenunit. Zo kunt u elke ruimte tegelijkertijd koelen of verwarmen. Elke ruimte heeft zijn eigen kenmerken, zo vraagt een serverruimte om een andere temperatuur dan een kantine of vergaderruimte. Met een multi split systeem kunt u hier flexibel mee om gaan.

Aircotime adviseert u graag welk systeem voor uw bedrijf de beste keuze is. Neem gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden. U vindt onze contactgegevens op onze website. U kunt hier ook uw gegevens achterlaten, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

7ce9fe6138c008add1572fa5524e3b2d?s=80&d=mm&r=g - Airconditioning kopen voor een constante temperatuur en luchtvochtigheid

About Stefan Prenger

adviseert u graag welke airco oplossing voor uw bedrijf de beste keuze is. Neem gerust contact met mij op om te informeren naar de mogelijkheden. Dat kan via de diverse social media, maar de beste manier om u direct van een passend AircoTime.NL aanbod te voorzien is via ons contact / offerte formulier. Tip: bent u al geabonneerd op onze nieuwsbrief? Dan blijft u op de hoogte van interessante trends, ontwikkeling en innovaties op airconditioning gebied, alsmede regelmatig kunnen profiteren van zeer aantrekkelijke AircoTime.NL aanbiedingen.