Keurmerken

Om u te kunnen voorzien van de beste kwaliteit service zijn wij in het bezit van de volgende keurmerken / certificaten:

VERITAS F-GAS

Bureau Veritas beschikt over een compleet leveringsprogramma van diensten met betrekking tot naleving van regels en voorschriften ten aanzien van kwaliteit, gezondheid en veiligheid. De inspecties die we in dit kader uitvoeren kunnen gericht zijn op apparatuur en installaties die in vrijwel ieder gebouw voorkomen, zoals bijvoorbeeld elektriciteitssystemen, brandmeldinstallaties, liften en stookinstallaties. Het doel is steeds om de veiligheid en betrouwbaarheid van de te inspecteren objecten te waarborgen. In ons programma zijn specifieke inspecties opgenomen die relevant zijn bij de installatie of ingebruikname van bedrijfsmiddelen of na uitgevoerd onderhoud en reparatie dan wel tijdens periodieke inspecties. Dankzij onze kennis van actuele ontwikkelingen of relevante toepassingen in de landen waarin wij actief zijn, kunnen wij onze opdrachtgevers ook helpen en adviseren bij de inzichten die nodig zijn om een optimaal onderhoud van hun bedrijfsgebouwen en faciliteiten zeker te stellen.
Dit kan de supervisie van onderhoudstaken op periodieke basis omvatten of het geven van zeer gerichte vormen van training.F-Gasgecertificeerd: 4.10.0903-00-10-NLD

Meer over Veritas (externe pagina)

STEK

De Stichting Emissiepreventie Koudetechniek stelt zich primair ten doel emissies van ozonaantastende middelen en broeikasgassen in deze sector terug te dringen. Daarbij zet STEK zich in voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid in de koudetechniek. Bedrijven en monteurs aangesloten bij de Stichting voldoen, middels toetsing, aan de wettelijke eisen met een verhoogde kwaliteit in dienstverlening en dragen bij aan een duurzame samenleving.

STEK is in het kader van de ministeriele (F-gassen) regeling aangewezen als de exameninstelling voor koeltechnische monteurs werkzaam in de stationaire- en transportsector.

Tevens geeft STEK bedrijfscertificaten uit waarbij tot uitdrukking komt dat bedrijven op een kwalitatieve, veilige en duurzame manier werkzaam zijn in de koeltechniek. Ons STEK certificaat nummer 6045-00. Meer over Stek (externe pagina).

Tijd voor een airco van AircoTime

We adviseren u graag welk aircosysteem – mobiel, single-split of multi-split – voor uw woning of bedrijf de beste keuze is. Neem gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden. U kunt ook direct een offerte aanvragen, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.