Airco Maassluis

Bent u op zoek naar een airco in Maassluis? Dan bent u bij Aircotime aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de levering, montage, het in bedrijfstellen en onderhouden van airconditioningsystemen van de topmerken Mitsubishi Heavy en LG. Wilt u liever een ander merk? Ook dat is geen probleem voor ons.

Advies op maat

Wij adviseren u graag over de verschillende airco’s in Maassluis. Welke airconditioning voor u het meest geschikt is, hangt af van vele factoren. Allereerst is het belangrijk om te weten voor hoeveel ruimtes u op zoek bent naar een airco in Maassluis. Wilt u slechts één ruimte koelen of verwarmen? Dan is een single split systeem voor u voldoende. Wanneer u meerdere ruimtes tegelijkertijd wilt koelen of verwarmen, bijvoorbeeld voor een winkel of bedrijf, dan kunt u beter kiezen voor een multi split systeem. Daarnaast is de afmeting en de functie van de ruimte van belang. Omdat de binnen- en buitenunits met elkaar verbonden zijn door leidingen is het ook belangrijk om te weten of dit mogelijk is. In sommige situaties zal een plafondmodel beter zijn en in andere situaties kunt u beter voor een wandmodel kiezen.

We komen graag bij u langs

Omdat elke situatie anders is, voorzien wij u graag van advies op maat. We maken dan ook graag een afspraak om bij u op locatie te komen kijken en u te adviseren specifiek voor uw woning of bedrijf en met inachtneming van uw wensen en eisen. Neemt u contact met ons op om een afspraak te maken? U vindt onze contactgegeven op de website. U kunt hier ook uw gegevens achterlaten, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Tijd voor een airco van AircoTime

We adviseren u graag welk aircosysteem – mobiel, single-split of multi-split – voor uw woning of bedrijf de beste keuze is. Neem gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden. U kunt ook direct een offerte aanvragen, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.