Airco slaapkamer

Valt u maar niet in slaap door de benauwdheid en de warmte in uw slaapkamer? Vooral zomers kan het onaangenaam worden, waardoor u slecht slaapt en gebroken wakker wordt. Een airco in de slaapkamer is meestal een goede oplossing voor dit veelvoorkomende probleem. Bij Aircotime leveren en monteren we alleen airco’s van bekende merken. Iedere airco in ons aanbod heeft een energielabel van A++ of hoger. Daar komt bij dat airco’s tegenwoordig zeer betaalbaar en bijna geluidloos zijn. Bekijk onze Daikin of Mitsubishi modellen en lees welk type airco voor uw slaapkamer of die van de kinderen het geschiktst is. Heeft u advies nodig, neem dan contact via de onderstaande button.

Kosten airconditioning

De kosten bij het aanschaffen van een airco zijn zeer transparant. Voor een gloednieuw aircosysteem betaalt u bij Aircotime tussen de € 600,- en € 800,-. De installatiekosten zijn hier niet bij inbegrepen. We monteren uw nieuwe airco snel en tegen een aantrekkelijk tarief. Vraag een offerte aan en u ontvangt zo snel mogelijk een antwoord.

Voordelen slaapkamer airco

Een airconditioningsysteem draait op elektriciteit en verbruikt jaarlijks aardig wat stroom. Ondanks dat is een airco duurzamer en voordeliger dan een normale cv-verwarming. Hij is ook multifunctioneel, omdat een airco een warmtepomp is. Dit betekent dat het systeem uw slaapkamer kan koelen in de zomer en verwarmen in de winter. Nog meer voordelen zijn:

  • Vrijwel geluidloos
  • Op afstand bedienbaar
  • Veel optionele functies
  • Gelijkmatige luchtstroom
  • Makkelijk te onderhouden

Voordelen van Aircotime

We staan garant voor een goedwerkend aircosysteem voor de slaapkamers in uw woning. Bij ons heeft u veel keuze uit airco’s van topmerken. Daarnaast profiteert u van de volgende voordelen:

  • Een geschikte airco voor iedere slaapkamer
  • Voordelige installatietarieven
  • We leveren, installeren en onderhouden uw systeem
  • A-merk airco’s met een hoog energielabel
  • STEK en Veritas F-gas certificering

Mobiele airco in de slaapkamer

Welk type airco voor uw slaapkamer of de slaapkamers van de kinderen het geschiktst is, hangt af van de ruimte. Normaal gesproken zijn slaapkamers niet groot genoeg om de aanschaf van een vast aircosysteem te rechtvaardigen. De beste oplossing is dan het kopen van een mobiele airco voor op de slaapkamer.

Een mobiel aircosysteem hoeft u niet te laten installeren. U zet hem gewoonweg in de slaapkamer waar u verkoeling wilt hebben. We bieden bij Aircotime de energiezuinige Midea airco aan. U kunt deze airco zelf afhalen bij onze vestiging in Vlaardingen of Maassluis. Hij voert het vrijgekomen condenswater af via een afblaasslang, beschikt over verschillende functies en is voorzien van zwenkwielen om hem eenvoudig te verplaatsen.

Vaste airco voor op de slaapkamer

De koelcapaciteit van een vast aircosysteem is meer dan die van een mobiele airco. Daarnaast is een vaste unit stiller en energiezuiniger, maar u moet wel genoeg ruimte hebben om te buitenunit te kunnen plaatsen. De aanschaf van een vaste airco voor op de slaapkamer plus de installatiekosten, maken dat hij duurder is dan een mobiele airco. Neem contact met ons op als u niet zeker weet voor welk type u moet gaan. We helpen u waar nodig en voorzien u van duidelijke informatie. Wilt u direct een offerte aanvragen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

Een gezond binnenklimaat

Het allerbelangrijkste dat een woning moet hebben is een goed binnenklimaat. Voor uzelf, maar zeker ook voor uw kinderen, die hun nachtrust echt nodig hebben. Een te warm, te koud of te vochtig binnenklimaat heeft negatieve effecten, waaronder slechtere concentratie en vermoeidheid. Het laten plaatsen van een airco, vooral in de slaapkamer, is dan een goede oplossing voor uw nachtrust.

Bevoegdheden Aircotime

Een vaste airco moet u altijd laten installeren door professionals. We beschikken over de juiste certificaten om uw aircosysteem te plaatsen. Daarnaast geven het STEK-certificaat en het Veritas F-gas-keurmerk ons autorisatie om uw aircosysteem te onderhouden. We hebben deze erkenningen ontvangen, omdat we ons actief bezighouden met duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid. Daarnaast zijn we bevoegd om inspecties uit te voeren om de veiligheid en betrouwbaarheid van geïnstalleerde systemen te waarborgen.

Onderhoud airco slaapkamer

Bij Aircotime bieden we deskundige onderhoudsdiensten aan. Het is belangrijk om één keer per jaar onderhoud aan uw aircosysteem te laten uitvoeren. Op die manier blijft de airco goed werken, verbruikt hij minder stroom en gaat hij langer mee.

Advies nodig? Neem contact op

Welk type airco is voor uw slaapkamer of de slaapkamer van de kinderen het geschiktst? Op die vraag hebben onze specialisten een passend antwoord. We voorzien u graag van advies en helpen u bij het maken van de juiste keuze. We zijn te bereiken via 06 4811 0745 of info@aircotime.nl. Om direct een offerte aan te vragen, klikt u op de onderstaande button.

Tijd voor een airco van AircoTime

We adviseren u graag welk aircosysteem – mobiel, single-split of multi-split – voor uw woning of bedrijf de beste keuze is. Neem gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden. U kunt ook direct een offerte aanvragen, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.