Daikin comfora airco

Bent u op zoek naar een airco die koelt, verwarmt en de lucht uitstekend filtert? Dan heeft u een Daikin airco nodig. Bij Aircotime ontdekt u de unieke voordelen van deze airco’s en vindt u modellen die allemaal hun eigen kwaliteiten hebben. Daarnaast zorgen we er voor dat de airco netjes wordt geplaatst.

Meer weten of wilt u een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via de onderstaande buttons.

Voordelen Daikin Comfora airco

De Daikin Comfora airco is een gespecialiseerd systeem dat een ruimte ook kan verwarmen. De Comfora heeft een rendement tot A++. Als u voor deze airco kiest, reduceert u uw impact op het milieu tot wel 68%. De Comfora is zo krachtig dat hij de cv-ketel op gas volledig kan vervangen. Bovendien is de Daikin Comfora geluidsarm. Waar een cv-ketel 40 dB(A) produceert, ligt dit bij een Comfora rond de 20 dB(A). Andere voordelen van een Daikin Comfora airco zijn:

  • Ruimtebesparend
  • Onopvallend design
  • Op afstand bedienbaar
  • Energiezuinig

Bestuur de Daikin airco via de app

De Daikin Comfora wordt standaard geleverd met een afstandsbediening. Zo kunt u de nieuw geïnstalleerde airco bedienen met één klik op de knop. Wilt u nog meer bedieningsvrijheid en inzicht in uw energieverbruik? Kies dan voor de Daikin Comfora airco + wifi. Voor slechts € 100,- extra wordt uw airco uitgerust met wifi, waardoor u via de Daikin-app op uw telefoon of tablet de Comfora binnenunit bedient. Deze online bediening is optioneel.

Productspecificaties Comfora

De Daikin Comfora is een veelzijdige airco met een multifunctioneel karakter. Hij is daarmee speciaal ontworpen voor bedrijven en woningeigenaren die geld willen geld besparen en milieuvriendelijk willen zijn.

Naam Daikin Comfora FTXPL25L/RXP25L
Kleur Wit
Unit Split unit
Koelvermogen 2,5 KW
Verwarmingsvermogen 3,0 KW
Aansluitingsspanning 220 Volt
Koelleiding diameter 1/4 + 3/8
Maximale leidinglengte 15 meter
SCOP 4,61
Europees energielabel A++

Standen Daikin Comfora airco

De Daikin Comfora airco heeft verschillende standen voor een optimale werking in elke situatie. Met de afstandsbediening of via de app schakelt u eenvoudig tussen de standen.

Stand-by-modus

Deze stand is ontworpen om energie te besparen. Het stroomverbruik neemt in deze stand met 80% af.

Nachtmodus

Als de airco in deze stand staat, bespaart hij energie in de nacht door overmatige verwarming of afkoeling te voorkomen.

Eco-modus

Heeft u andere systemen in het pand die veel stroom verbruiken? Zet de airco dan in de eco-modus. Het energieverbruik wordt verlaagd, zodat er geen overbelasting ontstaat.

Power-modus

U kiest voor de power-modus als u het pand snel gekoeld of verwarmd wilt hebben. Nadat de ingestelde kamertemperatuur is bereikt, schakelt de Daikin Comfora airco terug naar de standaard instellingen.

Ventilatiemodus

De airco werkt als ventilator en circuleert de lucht in het pand, maar verwarmt of koelt deze lucht niet.

Daikin airconditioning

De luchtkwaliteit in woningen en panden staat bij Daikin op nummer één. Ze produceren en innoveren al sinds 1924 airconditioningsystemen en tegenwoordig focussen ze op de milieuvriendelijke toekomst. Het op een duurzame manier verwarmen van uw woning of pand is daar onderdeel van. Met een airco van Daikin reduceert u uw milieu-impact tot wel 68% en draagt u uw steentje bij aan een groenere toekomst. U geniet daarnaast ook nog van hetzelfde comfort als met een reguliere cv-ketel.

Levering en montage door Aircotime

We leveren de Daikin Comfora airco bij u af en monteren het systeem vakkundig volgens de STEK-normen. De STEK-certificering houdt in dat we ons aantoonbaar bezighouden met duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit. We volgen de volgende stappen voor een stevige montage van uw nieuwe Daikin Comfora airco:

  1. Het boren van gaten in een bakstenen, metalen of houten muur.
  2. Het aansluiten van de voedings- en sturingskabel.
  3. Het aansluiten van de koelleidingen (standaard 4 meter, meerprijs bij langere lengtes).
  4. Het monteren van de Daikin Comfora airco aan de muur, op het dak of op het terras.
  5. Het activeren en nalopen van het airconditioningsysteem.

Voor boren in beton en het gebruik van condens pompjes rekenen we een meerprijs. Uiteraard geven we u een uitleg over de werking van de airco als het systeem geïnstalleerd is en werkt.

Neem contact op met Aircotime

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de Daikin Comfora of andere airco’s in ons assortiment? Neem contact op en we voorzien u van de benodigde informatie. We zijn te bereiken via 06 4811 0745. Natuurlijk kunt ook een e-mail sturen naar info@aircotime.nl. Heeft u geen vragen en wilt u direct een offerte aanvragen? Dat kan via onderstaande knop.

Tijd voor een airco van AircoTime

We adviseren u graag welk aircosysteem – mobiel, single-split of multi-split – voor uw woning of bedrijf de beste keuze is. Neem gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden. U kunt ook direct een offerte aanvragen, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.