Airco bedrijf

Bent u op zoek naar een goede airco voor uw bedrijf in Vlaardingen en omstreken? Bij Aircotime vindt u innovatieve airco’s die uw hele bedrijfspand voorzien van het juiste binnenklimaat. Onze experts zijn getraind in het installeren van bedrijfsairco’s. Daarnaast onderhouden we ze zorgvuldig. Wand, cassette, plafond, satelliet, single of multi split, raam unit, VRF, enzovoort. We leveren modellen in alle soorten en maten, en voor ieder type ruimte. Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen via de onderstaande button.

Kosten airco

De kosten voor een airco zijn zeer transparant. U betaalt bij Aircotime tussen de € 650,- en € 850,- voor een nieuwe airco. Dit bedrag is exclusief installatiekosten. We installeren het airconditioningsysteem tegen een aantrekkelijk tarief. Na de montage is het systeem klaar om in gebruik te nemen. Een airco in een bedrijf gebruikt aardig wat stroom, maar een aircosysteem is duurzamer, voordeliger en veelzijdiger dan een ouderwetse verwarming op gas. Een airco is namelijk een warmtepomp, dus het systeem kan een pand koelen en verwarmen. Welke soort airco de beste keuze is, hangt af van het pand. We adviseren u graag over de mogelijkheden. U kunt ook direct een offerte aanvragen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voordelen van Aircotime

Bij Aircotime staan we garant voor een goedwerkende airco voor uw bedrijf. Als u bij ons kiest voor een airco, profiteert u van de volgende voordelen:

  • Een gepaste airco voor iedere ruimte
  • Aantrekkelijke tarieven
  • Levering, installatie en onderhoud door eigen aircospecialisten
  • Alleen A-merk aircosystemen
  • Stille en duurzame airco’s
  • Certificaten: STEK en Veritas F-gas

Klimaatsystemen voor bedrijven

Het allerbelangrijkste dat een bedrijfspand moet hebben is een goede atmosfeer. Als de lucht in een kantoor niet in orde is, functioneren mensen minder en daalt de productiviteit. Het klimaatsysteem moet precies goed zijn. Het is namelijk bewezen dat een te vochtig, te koud of te warm klimaat een negatieve invloed heeft op ons vermogen om goed en geconcentreerd te kunnen werken. Voor het welzijn van uw werknemers is het aan te raden om een specialist te laten kijken naar de luchtkwaliteit binnen het pand en te beslissen wat er eventueel aan gedaan kan worden. Voor advies kunt u gerust contact met ons opnemen. We kijken wat we voor u kunnen betekenen en helpen u een passende airco voor uw bedrijf te kiezen.

Installatie airconditioning kantoor

We zijn in het bezit van een STEK-certificaat en hebben een Veritas F-gas-keurmerk. Zonder deze erkenningen zouden onze specialisten geen airco’s mogen installeren en onderhouden. Het STEK-certificaat hebben we ontvangen, omdat we ons actief bezighouden met veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. Het keurmerk F-gassen stelt ons in staat om inspecties uit te voeren met als doel om de betrouwbaarheid en veiligheid van de aircosystemen te waarborgen. We hebben autorisatie om de tweegenoemde werkzaamheden uit te voeren. Wilt u een airco om een gezond werkklimaat te creëren? We helpen u graag verder.

Onderhoud

We bieden bij Aircotime vakkundige onderhoudsservices aan. We raden u aan om jaarlijks onderhoud aan uw airco te laten uitvoeren, zodat het systeem zo efficiënt mogelijk blijft werken. Bovendien blijft het klimaat in uw bedrijfspand op die manier goed en kunnen uw werknemers geconcentreerd door blijven werken. Ook zorgt een onderhoudsbeurt ervoor dat de airco minder stroom verbruikt en langer meegaat.

Neem contact op

Wilt u een nieuwe airco in uw bedrijf installeren, maar weet u niet welke soort de beste keuze is? Vraag onze experts om advies. We helpen u graag verder en adviseren u over de mogelijkheden van een airconditioningsysteem. Samen komen we er zeker uit. Als u direct een offerte wilt aanvragen, dan is dat zeker mogelijk. We stellen een gerichte kostenindicatie op en sturen die zo snel mogelijk naar u op. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 06 4811 0745 of door een e-mail te sturen naar info@aircotime.nl.

Tijd voor een airco van AircoTime

We adviseren u graag welk aircosysteem – mobiel, single-split of multi-split – voor uw woning of bedrijf de beste keuze is. Neem gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden. U kunt ook direct een offerte aanvragen, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.