Airco verwarming

We zijn tegenwoordig steeds vaker aangewezen op elektrische verwarmingsmogelijkheden, mede dankzij de stijgende gasprijzen. Wilt u besparen op uw energierekening en uw woning op een duurzamere manier verwarmen? Verwarm dan met een airco van Aircotime!

Onze airco’s hebben het A++ energielabel of zelfs nog hoger en zijn zeer duurzaam én betaalbaar. Bekijk ons assortiment en ontdek welke airco het geschiktst is voor uw woning. Heeft u vragen of advies nodig? Neem contact met ons op!

Kosten voor het verwarmen met airco

De aanschafkosten van een elektrische airco bij Aircotime variëren van € 650,- tot € 850,-, exclusief montage. Dit is voordeliger dan de aanschaf van een cv-ketel op gas. Hier legt u al snel meer dan € 1050,- voor neer.

Een airco is op de lange termijn ook een stuk goedkoper, omdat u veel meer uit uw energie haalt. Het rendement van een airco stijgt namelijk tot boven de 400%, terwijl een cv-ketel maar een maximaal rendement heeft van 96%.

Bent u geïnteresseerd in een airco als verwarming en wilt uw meer informatie over het totale kostenplaatje? Vraag direct een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk bericht met een gerichte prijsindicatie.

Vraag een offerte aan

Aircotime: úw airco installateur

Ons ervaren team installeert uw Mitsubishi of Daikin airco zorgvuldig en beschikt bovendien over het STEK-certificaat en het Veritas F-gas-keurmerk. Dankzij deze erkenningen zijn we geautoriseerd om inspecties uit te voeren die de betrouwbaarheid en veiligheid van de airco waarborgen. We houden bij onze werkzaamheden altijd rekening met duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid.

Voordelen van het verwarmen met een airco

Een airco is het ideale middel om een koude ruimte snel te verwarmen. Brengt u veel tijd door in uw werkkamer of zit u veel in de woonkamer? Laat een aircosysteem installeren en ervaar het gemak.

Met één druk op de knop van de afstandsbediening zorgt de airco verwarming voor een comfortabele, gelijkmatige luchtstroom. De voordelen van het in huis nemen van een aircosysteem, zijn:

  • Een airco maakt amper geluid
  • Makkelijk met een afstandsbediening in te stellen
  • Goedkoper en duurzamer verwarmen
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Zorgt voor verkoeling in de zomer

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen of wilt u direct een airco verwarming aanschaffen? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op via de onderstaande buttons.

Onderhoud van het aircosysteem

Het onderhouden van uw aircosysteem is ontzettend belangrijk. Laat daarom minstens één keer per jaar uw airco reinigen. Zo behoudt hij zijn hoge rendement, verbruikt hij zo min mogelijk stroom en heeft u er jarenlang maximaal profijt van.

Vragen? Neem contact op

Wilt u ook verwarmen met een airco, maar eerst advies of het totale kostenplaatje ontvangen? We staan u graag te woord en helpen u graag bij het kiezen van de juiste airco voor uw woning. U bereikt ons via 06 4811 0745 of info@aircotime.nl.

Veelgestelde vragen over het verwarmen met een airco

Hoe werkt een airco als verwarming?

Een airco die u ook als verwarming gebruikt, heeft een binnen- en een buitenunit. Om decentraal te kunnen verwarmen, haalt de buitenunit de warmte uit de buitenlucht. Vervolgens wordt de warmte naar de binnenunit getransporteerd. Die verspreidt de warmte in de ruimte

Welke airco’s zijn het zuinigst?

Uit onderzoek blijkt dat split airco’s (single en multi) het zuinigst zijn. Dit type systeem verbruikt veel minder elektriciteit en heeft vaak een aanzienlijk hoger rendement dan een mobiele airco.

Kan een split airco een hele woning verwarmen?

Een split airco kan niet een hele woning verwarmen, zoals een centrale verwarming dat wel kan. Dit betekent dat alleen de ruimte comfortabel wordt verwarmd waarin de binnenunit hangt. Het grote voordeel van een decentrale verwarming is dat u alleen de ruimte verwarmt waar u zich in bevindt en daarmee automatisch minder energie verbruikt.

Tijd voor een airco van AircoTime

We adviseren u graag welk aircosysteem – mobiel, single-split of multi-split – voor uw woning of bedrijf de beste keuze is. Neem gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden. U kunt ook direct een offerte aanvragen, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.