Airco’s van topmerken bij Aircotime

Bij Aircotime willen we u als klant altijd een topkwaliteit airco garanderen. Daarom verkopen we enkel aircosystemen van de gerenommeerde merken Daikin, LG en Mitsubishi Heavy Industries. Deze merken staan bekend om hun innovatieve technologieën, duurzaamheid en uitzonderlijke efficiëntie, waardoor ze een voor de hand liggende keuze zijn voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare en effectieve klimaatbeheersing. We vertellen u graag meer over deze topmerken en helpen u bij het vinden van een aircosysteem dat aansluit op uw wensen.

Daikin

Daikin is een Japans merk dat wereldwijd onder andere bekend staat om de productie van energiezuinige aircosystemen. Ieder aircosysteem geproduceerd door Daikin ondergaat een strenge kwaliteitscontrole waarbij ze alle functies en onderdelen uitgebreid testen. Zo weten ze zeker dat ieder geleverd systeem betrouwbaar en volledig functionerend is. Daarnaast investeert het bedrijf veel tijd en geld in innovatie om hun airco’s steeds geavanceerder en energie-efficiënter te maken.

Verder heeft Daikin een sterke focus op duurzaamheid en streeft het bedrijf voortdurend naar het introduceren van nieuwe technologieën die zowel de efficiëntie verhogen als de ecologische voetafdruk verlagen. Een uitstekend voorbeeld hiervan is het R-32 koudemiddel dat Daikin heeft ontwikkeld. Dit middel heeft bij gebruik aanzienlijk minder impact op het milieu in vergelijking met traditionele koudemiddelen.

Bekijk Daikin airco’s

 

Mitsubishi Heavy Industries

Mitsubishi Heavy Industries (MHI), opgericht in 1884, is een gerenommeerd Japans bedrijf met wereldwijde erkenning voor zijn uitgebreide industriële activiteiten, waaronder de productie van efficiënte en betrouwbare airconditioningsystemen. Ze ontwerpen airco’s met de focus op energiebesparing en duurzaamheid, waarbij ze geavanceerde technologieën integreren voor optimale temperatuurregeling en energie-efficiëntie. De diverse airco modellen van MHI staan bekend om hun duurzaamheid, betrouwbaarheid en stille werking, waardoor ze geschikt zijn voor in huis en voor bedrijfspanden en winkels.

Bekijk Mitsubishi airco’s

 

Verschillende aircosystemen en toepassingen

Bent u op zoek naar een hoogwaardig aircosysteem voor uw huis of bedrijfspand? Bij Aircotime bieden we verschillende type aircosystemen aan van Daikin, LG en Mitsubishi Heavy Indstries:

Advies van een aircospecialist

Wilt u uw huis of pand voorzien van airconditioning? Dan is het kiezen van het juiste aircosysteem best lastig. Welke airconditioner voor u de beste keuze is, is afhankelijk van diverse factoren, zoals de grootte van de ruimte. Onze aircospecialisten voorzien u graag van advies op maat en vinden samen met u de airconditioner die het beste past bij uw situatie. Neem via de button eenvoudig contact op met een van onze experts.

Neem contact op met een specialist

Onderhoud en reparatie

Na de aanschaf van uw aircosysteem bij Aircotime voorziet ons team van ervaren aircomonteurs uw airco van onderhoud en reparatie. Een tijdige onderhoudsbeurt is van groot belang om jarenlang te genieten van optimale airconditioning in uw woning of pand. 2 jaar na de aankoop van uw airco vindt de eerste onderhoudsbeurt plaats, hierna is dit ieder jaar. Dankzij de standaard 5 jaar garantie zijn kosten voor onderdelen die we vervangen tijdens het onderhoud of de reparatie volledig gedekt. Wilt u een afspraak maken voor onderhoud of reparatie? Neem dan contact met ons op via de button!

Neem contact op

Contact opnemen

Heeft u nog een vraag over de airco merken in ons assortiment of wilt u graag advies van een aircospecialist? Neem dan gerust contact met ons op via 06 48110745, stuur een e-mail naar info@aircotime.nl of vul ons offerteformulier in!

Tijd voor een airco van AircoTime

We adviseren u graag welk aircosysteem – mobiel, single-split of multi-split – voor uw woning of bedrijf de beste keuze is. Neem gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden. U kunt ook direct een offerte aanvragen, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.