Daikin airco’s: krachtig en veelzijdig

Bent u op zoek naar een airco die koelt, verwarmt en de lucht uitstekend filtert? Dan heeft u een Daikin airco nodig. Bij Aircotime ontdekt u de unieke voordelen van deze airco’s en vindt u modellen die allemaal hun eigen kwaliteiten hebben. Daarnaast zorgen we er voor dat de airco netjes wordt geplaatst.

Meer weten of wilt u een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via de onderstaande buttons.

De unieke kwaliteit van Daikin airconditioning

Daikin is al jarenlang een van de populairste fabrikanten van airconditioners. Dat is ook niet gek, want dit merk heeft al meer dan negentig jaar ervaring met het ontwikkelen van airco’s. Zij weten precies wat er nodig is om een goed, betaalbaar en efficiënt product te ontwikkelen. Kiest u voor een Daikin airco? Dan mag u rekenen op de volgende voordelen:

  • zeer energiezuinig
  • bestuurbaar met een app
  • eigen inverter-technologie voor efficiënte werking
  • geschikt voor koelen en verwarmen

Welke soorten Daikin airco’s hebben we?

Daikin begrijpt dat iedere ruimte weer om een ander type airconditioner vraagt. Daarom heeft het merk verschillende modellen in zijn assortiment opgenomen. Al deze modellen hebben weer hun eigen kwaliteiten, waardoor u altijd de juiste Daikin airconditioning voor uw pand vindt.

Daikin Comfora

De Daikin Comfora is een moderne en minimalistische airconditioner. Dankzij de witte kleur valt het apparaat niet op, terwijl deze wel een uitstekende koelkracht levert. Het is een ruimtebesparend en stijlvol wandmodel met hoog rendement en comfort. Horizontale en verticale luchtstromen worden door de 3D-luchtstroon functie gecombineerd. Dit zorgt ervoor dat zowel koele als warme lucht in elke ruimte de verste hoeken bereikt. Het is het speciale zilverfilter dat de Daikin Comfora van andere modellen onderscheidt. Dit filter zorgt er namelijk voor dat de airco ook pollen en huisstofmijt uit de lucht kan filteren. Heeft u dus last van allergieën? Dan is de Daikin Comfora wat u zoekt. De airco is op afstand te bedienen door een afstandsbediening en optionele wifi besturing. Met de wifi kan het model aangestuurd worden via Amazon, Alexa en Google Assistant.

Daikin Perfera

Bent u op zoek naar een kleine, onopvallende airconditioner? Dan is de Daikin Perfera misschien wel het model voor u. Dit subtiele design springt niet in het oog, maar dat doet niets af aan de kracht van de airco. Het model heeft een innovatieve luchtzuiveringstechnologie voor maximaal comfort. De flash streamer is een opvallend technisch snufje in de Daikin Perfera. Deze technologie zorgt ervoor dat de airco in staat is virussen, schimmels en allergenen uit de lucht te filteren. Hiervoor gebruikt het model UV-licht bestraling alvorens de schone, frisse lucht zich in de ruimte verdeelt. De airco is met energielabel A+++ een duurzame en zuinige optie. De Perfera haalt een hoog rendement voor zowel koelen als verwarmen. De airco is op afstand te bedienen door een afstandsbediening en optionele Wifi besturing. Met de wifi kan het model aangestuurd worden via Amazon, Alexa en Google Assistant.

Ook vloer-, plafond- en satellietairconditioning

Naast de verschillende wandmodellen levert Daikin ook airconditioning die op andere plekken geplaatst kan worden. Zo heeft u de keuze uit verschillende vloermodellen. Deze zijn ideaal wanneer u geen ruimte heeft op een vlakke wand. De vloermodellen vallen bovendien minder op.

Wilt u een lange, smalle ruimte verkoelen of verwarmen? Dan zijn de plafondunits van Daikin juist een uitkomst. Deze zijn zelfs in te bouwen in een verlaagd plafond. Ruimtes met een systeemplafond kunnen juist worden voorzien van een satelliet-unit. Deze Daikin airco’s zijn minder zichtbaar en zorgen voor subtiele temperatuurregulering.

Geluidsarm

Natuurlijk is het essentieel dat de airconditioning optimaal functioneert met minimaal geluid. De airco’s van Daikin staan bekend om hun stille werking. In de laagste ventilatiestand heeft dit wandmodel slechts een geluidsniveau van 19 dB(A), waardoor het apparaat nauwelijks hoorbaar is. De buitenunit, die verbonden is met het apparaat, produceert slechts 50 dB(A).

Levering en montage door Aircotime

We leveren de Daikin airco bij u af en monteren het systeem vakkundig volgens de STEK-normen. De STEK-certificering houdt in dat we ons aantoonbaar bezighouden met duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit. We volgen de volgende stappen voor een stevige montage van uw nieuwe Daikin airco:

  1. Het boren van gaten in een bakstenen, metalen of houten muur.
  2. Het aansluiten van de voedings- en sturingskabel.
  3. Het aansluiten van de koelleidingen (standaard 4 meter, meerprijs bij langere lengtes).
  4. Het monteren van de Daikin airco aan de muur, op het dak of op het terras.
  5. Het activeren en nalopen van het airconditioningsysteem.

Voor boren in beton en het gebruik van condens pompjes rekenen we een meerprijs. Uiteraard geven we u een uitleg over de werking van de airco als het systeem geïnstalleerd is en werkt.

Uw airconditioner onderhouden

Voor een zo lang mogelijke levensduur van uw Daikin airco, is het van groot belang om hem om de twee tot drie jaar te laten controleren, bijvullen en reiniging door een professional.  Het wordt sterk afgeraden om zelf koelvloeistof aan uw airco toe te voegen. Uw airco laten onderhouden? Laat dat over aan de professionals van Aircotime.

Offerte aanvragen  of bel 06-48110745

Geniet van jarenlange garantie

De werking van uw Daikin airco is afhankelijk van allerlei kleine onderdelen die naadloos met elkaar moeten samenwerken. Is er één klein defect, dan kan dit de complete werking van de airconditioner aantasten. Daarom is het zo fijn om te weten dat u bij Aircotime altijd vijf jaar garantie krijgt op uw nieuwe airco. Gaat er in die vijf jaar iets mis en werkt de Daikin airconditioning niet naar behoren? Dan zorgen wij voor een spoedige reparatie of vervangen we het product zelfs helemaal. Zo koopt u uw nieuwe airco met een gerust hart.

Koop uw Daikin airconditioning bij Aircotime

Het uitkiezen van een airco is soms lastig. Hoewel alle Daikin airco’s van de beste kwaliteit zijn, is het goed om op de hoogte te zijn van de unieke voordelen die ieder model biedt. Gelukkig kunt u voor advies terecht bij Aircotime. We helpen u met het uitkiezen van het juiste systeem voor uw woning of bedijfspand. Dat kan een enkele airco zijn, maar ook een compleet multisplit-systeem voor meerdere ruimtes. Wij zorgen vervolgens voor de rest, van het bestellen van de airco tot de installatie en het onderhoud. Bent u benieuwd naar Daikin airconditioning? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij Aircotime.

Offerte aanvragen  of bel 06-48110745

Tijd voor een airco van AircoTime

We adviseren u graag welk aircosysteem – mobiel, single-split of multi-split – voor uw woning of bedrijf de beste keuze is. Neem gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden. U kunt ook direct een offerte aanvragen, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.