Airco inclusief montage

Bij Aircotime voorzien we u niet alleen van de beste airconditioningssystemen, maar zorgen we ook voor de montage ervan. Ontdek welke airco’s we leveren en direct voor u kunnen monteren.

  • Specialist in levering, montage en onderhoud
  • Voordelige prijzen voor particulieren en bedrijven
  • A-merk airco’s: Mitsubishi & Daikin

Airco kopen inclusief montage

Aircotime verkoopt verschillende airco’s die we direct voor u monteren tijdens de levering. De montage verloopt vakkundig en geheel volgens de STEK-normen (Stichting Emissiepreventie Koudetechniek). Als eigenaar van het STEK-certificaat bewijzen we onze volle inzet voor duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit.

Airconditioning prijzen inclusief montage

We verkopen airconditioningssystemen inclusief montage vanaf € 1600,-. De uiteindelijke prijs die u betaalt, hangt af van verschillende factoren, zoals extra opties, betonboring en condenspompen. Heeft u koelleidingen nodig die langer zijn dan de standaardlengte van 4 meter? Dan betaalt u daar een meerprijs voor. Vraag voor een exacte prijs een offerte aan.

Airco split unit inclusief montage

We verkopen split unit airco’s die we ook voor u monteren, bijvoorbeeld de Daikin Comfora airco. Een split unit airco heeft een buitenunit waar een of meerdere binnenunits aan gekoppeld kunnen worden. Ze kunnen zowel koelen als verwarmen, wat dit type airco zeer energiezuinig maakt. Daarnaast maken ze weinig geluid in vergelijking met andere systemen. Binnen split unit airco’s zijn er verschillende mogelijkheden: u kiest namelijk uit een single split airconditioner of multi split airconditioner.

Airco installatie in iedere ruimte

Voor welke ruimte zoekt u een airco? Zoekt u een geschikt airconditioningssysteem voor uw bedrijf of wilt u bijvoorbeeld een airco laten monteren in uw slaapkamer? Aircotime verkoopt en monteert airco’s voor zowel particulieren als bedrijven. We komen graag bij u langs om uw nieuwe airco te installeren.

Uw airco laten installeren

Tijdens de levering van uw airconditioningssysteem, monteren we hem in slechts een aantal stappen:

  1. Allereerst boren we gaten in de houten, bakstenen of metalen muur.
  2. Dan sluiten we de voedings- en sturingskabel aan en daarna ook de koelleidingen.
  3. We monteren uw airconditioningssysteem op de gewenste plek, zoals aan de muur, op het dak of het terras.
  4. We activeren de airco en lopen na of alles naar behoren werkt.

Neem contact op met Aircotime

Heeft u vragen of wilt u graag een airco kopen inclusief montage? Neem dan contact op met de specialisten van Aircotime. Bel ons op via 06 488110745, stuur een e-mail naar info@aircotime.nl of vraag een offerte aan.

Tijd voor een airco van AircoTime

We adviseren u graag welk aircosysteem – mobiel, single-split of multi-split – voor uw woning of bedrijf de beste keuze is. Neem gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden. U kunt ook direct een offerte aanvragen, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.