Airco Schiedam

Bent u op zoek naar een topkwaliteit airco in Schiedam? Bij Aircotime helpen we u graag verder. We zijn specialisten in de levering, montage, inbedrijfstelling en het onderhouden van aircosystemen. In ons assortiment hebben we diverse single en multi-split airco’s van de gerenommeerde merken Mitsubishi Heavy Industries, Daikin en LG. Heeft u een airco van een ander merk op het oog? Geen enkel probleem, ook dan staan we klaar om u verder te helpen!

Bekijk airco’s voor woningen Bekijk airco’s voor bedrijven

Advies op maat

We helpen u graag verder bij het vinden van het juiste aircosysteem voor uw woning of kantoorpand. Welke airco de beste keuze is, hangt af van een aantal factoren. Bijvoorbeeld hoeveel ruimtes u wilt voorzien van airconditioning, welke afmetingen u nodig heeft en wat de functie van de ruimte is waarin hij geplaatst wordt. Met ruim 14 jaar ervaring in het vak denken we graag met u mee en voorzien we u van advies op maat. Zo weet u zeker dat u de juiste airco aanschaft.

Airco onderhoud en reparatie

We voeren naast installaties onderhoud en reparaties uit aan airco’s in Schiedam. Het is van belang tijdig onderhoud te laten plegen aan uw aircosysteem, zodat u kapotte onderdelen en volle filters voorkomt. Airco onderhoud omvat onder andere een aantal belangrijke werkzaamheden, zoals de reiniging en controle van filters, airco-units, compressoren en de airco afvoer. Is een onderdeel van uw airco defect of werkt de airco helemaal niet meer? Dan voorzien we uw airco zo spoedig mogelijk van een reparatie.

Contact opnemen

Heeft u nog een vraag over ons assortiment of over onze airco service in Schiedam? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op via 06-48110745 of stuur een mailtje naar info@aircotime.nl. We helpen u graag verder!

Bekijk airco’s voor woningen  Bekijk airco’s voor bedrijven

Tijd voor een airco van AircoTime

We adviseren u graag welk aircosysteem – mobiel, single-split of multi-split – voor uw woning of bedrijf de beste keuze is. Neem gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden. U kunt ook direct een offerte aanvragen, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.