Airco Vlaardingen

Bent u op zoek naar een airconditioning systeem in Vlaardingen voor uw woning of kantoor? Dan bent u bij Aircotime aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in levering, montage, het in bedrijf stellen en onderhouden van airconditioningsystemen.

Verschillende soorten systemen

U kunt kiezen tussen single en multi split airconditioners. Een single split airconditioning systeem bestaat uit één binnen- en één buitenunit. Dit systeem is dus vooral bedoelt om slechts een ruimte te koelen of te verwarmen. Er zijn verschillende modellen op de markt zoals cassettemodellen, wandmodellen, satelliet/kanaalmodellen en plafondmodellen. Welk model voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van de te koelen ruimte. De afmetingen zijn hierbij van belang maar ook de wijze waarop de binnen- en buitenunit met elkaar verbonden kunnen worden speelt een rol.

Voor grote kantoor- of winkelpanden

Multi Split airconditioners zijn vaste sets met een buitenunit, gekoppeld aan een of meerdere binnenunits. Op deze manier kan een aantal ruimtes gelijktijdig verwarmd of gekoeld worden. De units kunnen desgewenst ook ventileren, reinigen en ontvochtigen. Een multi split airconditioning systeem is zeer geschikt voor grotere kantoor- of winkelpanden.

Meer informatie of een afspraak maken?

Wilt u meer informatie over onze airconditioning in Vlaardingen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij maken graag een afspraak om u te voorzien van een passend advies specifiek voor uw situatie en ruimtes. Weet u al welk systeem u wilt? Wij kunnen een passende offerte voor u opstellen. U vindt onze contactgegevens op de website. Hier kunt u ook uw gegevens achterlaten of een offerte aanvragen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Tijd voor een airco van AircoTime

We adviseren u graag welk aircosysteem – mobiel, single-split of multi-split – voor uw woning of bedrijf de beste keuze is. Neem gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden. U kunt ook direct een offerte aanvragen, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.