Wat houdt precies een airconditioning VRF systeem in ?

Aircotime is gespecialiseerd in het leveren, monteren, in bedrijf stellen en onderhouden van airconditioningsystemen. Wij hebben de meeste kennis en ervaring met de topmerken Mitsubishi Heavy,  Panasonic en LG maar wij kunnen ook andere merken leveren.

Voor elke ruimte een passend systeem

Er zijn verschillende type aircosystemen. Voor elke ruimte is wel een geschikt systeem te vinden. Voor kantoren of woningen en kleine of grote ruimtes.

Het VRF systeem wordt vaak gebruikt voor kleinere kantoren. Dit systeem zorgt voor economische en comfortabele airconditioning. Gemakkelijk in gebruik en milieubewust. Het systeem kan gebruikt worden in elke leef- en bedrijfsruimte. Het VRF systeem wordt gesteund door geavanceerde airconditioningstechnologie. Deze systemen combineren comfort en gemak met een eenvoudige werking en lage mate van onderhoud. Daarnaast is het VRF systeem economisch en zeer efficiënt. Het VRF systeem bestaat uit meerdere binnenunits en een of meerdere buitenunits. Hierdoor is dit systeem zeer flexibel toe te passen in kantoorruimtes. Het systeem kan niet alleen gebruikt worden om te koelen maar ook om te verwarmen.

Vrijblijvende offerte

Wilt u ook airconditioning in uw kantoor? Dan is het CRF systeem voor u zeer geschikt. Wij adviseren u graag over de verschillende merken en types. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken of vraag vrijblijvend een offerte op. U vindt onze contactgegevens op de website. U kunt hier ook uw gegevens achterlaten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

7ce9fe6138c008add1572fa5524e3b2d?s=80&d=mm&r=g - Wat houdt precies een airconditioning VRF systeem in ?

About Stefan Prenger

adviseert u graag welke airco oplossing voor uw bedrijf de beste keuze is. Neem gerust contact met mij op om te informeren naar de mogelijkheden. Dat kan via de diverse social media, maar de beste manier om u direct van een passend AircoTime.NL aanbod te voorzien is via ons contact / offerte formulier. Tip: bent u al geabonneerd op onze nieuwsbrief? Dan blijft u op de hoogte van interessante trends, ontwikkeling en innovaties op airconditioning gebied, alsmede regelmatig kunnen profiteren van zeer aantrekkelijke AircoTime.NL aanbiedingen.