Een fijn binnenklimaat met een Mitsubishi airco

Elk moment van het jaar genieten van een aangenaam klimaat? Met de juiste Mitsubishi airconditioning creëert u ieder moment van het jaar een perfect klimaat. U reguleert niet alleen de temperatuur, maar zorgt ook voor een juiste luchtkwaliteit.

Aircotime plaatst en onderhoud uw airco graag. Meer weten? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Mitsubishi airco’s

Wat maakt Mitsubishi airco’s speciaal? Er zijn enkele kenmerken waar de airconditioning van dit merk om bekendstaat:

  • zeer efficiënte airco’s
  • duurzaam ontwerp
  • fluisterstille apparatuur
  • veel koelkracht
  • goede prijs-kwaliteitverhouding

Mitsubishi Heavy Industries wandmodel: SRK ZS-WF

De Mitsubishi Heavy Industries wandmodellen behoren tot een van de meest geavanceerde airco systemen op de markt. Aircotime biedt de SRK ZS-WF Airco van de Mitsubishi Premium Series aan. Dit energiezuinige aircosysteem kan de ruimte verwarmen en koelen en kunt u eventueel bedienen via uw telefoon door middel van een wifi-module.

Verwarmen en koelen

De Mitsubishi SRK serie is niet alleen krachtig en stil, maar ook zeer energie efficiënt. Dankzij de warmtepomp kunnen deze airco’s zelfs bij een buitentemperatuur van -15 graden nog verwarmen en bij 46 graden koelen. Dit maakt ze niet alleen geschikt voor de zomer, maar ook ideaal voor de winter.

Energiezuinig

Met een Mitsubishi airco ben je verzekerd van een aangenaam binnenklimaat in elke ruimte. Bovendien zijn deze airco’s zeer energiezuinig, met een energielabel A of hoger, wat betekent dat je ze kunt gebruiken als een alternatief voor je Cv-ketel. De SRK modellen van Mitsubishi zijn uitgerust met de nieuwste innovaties en technologieën en bieden daarom de hoogste mate van comfort en gemak.

Wifi-module

Als je kiest voor de Mitsubishi Heavy Industries SRK ZS-WF dan kan je deze uitbreiden met een Wifi-module. Hiermee kun je de airco, waar je ook bent, vanaf je smartphone of tablet bedienen. Stel bijvoorbeeld de temperatuur alvast in voordat je thuis komt, zodat je bij binnenkomst meteen kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat. Kortom, met een Mitsubishi airco ben je verzekerd van een hoogwaardige oplossing voor elk seizoen en elke ruimte.

Luchtzuiverend

Bij de modellen van Mitsubishi SRK ZS-WF airco wordt standaard een infrarood afstandsbediening geleverd. Met deze afstandsbediening kun je eenvoudig de gewenste temperatuur instellen. Deze airco zorgt er vervolgens voor dat de ingestelde temperatuur snel wordt bereikt en behouden blijft. Naast een aangename temperatuur is ook schone lucht van belang. Daarom zijn de Mitsubishi Heavy Industries wandmodellen standaard uitgerust met de beste filtertechnieken. Deze filters zorgen er onder andere  voor dat voortdurend ongewenste geuren uit de lucht worden gefilterd.

Geluidsarm

Het is uiteraard belangrijk dat de werking van de airco zo optimaal mogelijk is bij een minimale geluidsratio. De airco’s van Mitsubishi Heavy Industries zijn zeer geruisloos. In de laagste ventilatiestand heeft dit wandmodel een geluidsniveau van slechts 19 dB(A), waardoor je het apparaat nauwelijks hoort.

De buitenunit die aan het apparaat verbonden is produceert minimaal geluid. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je buren of omwonenden last hebben van geluidshinder door jouw airco. Met de airco’s van Mitsubishi Heavy Industries geniet je van het comfort van een perfect geregeld binnenklimaat zonder ongewenste geluiden.

Mitsubishi airco’s hebben een lange levensduur

Mitsubishi Heavy Industries heeft keer op keer bewezen dat hun airconditioners geschikt zijn voor diverse situaties. De airco’s zijn niet alleen duurzaam, maar ook zeer gebruiksvriendelijk. Duurzaam betekent meer dan alleen een lange levensduur. De airco’s worden op een milieubewuste manier gemaakt. Ze zijn erg compact, waardoor het gebruik van materialen wordt beperkt.   

Het onderhoud van uw airco

Wilt u de levensduur van de airconditioning zo veel mogelijk verlengen? Dan is het belangrijk om de airco goed te onderhouden.

We raden aan om iedere twee tot drie jaar de airco professioneel te laten controleren, bij te vullen en te reinigen. Het wordt ten zeerste afgeraden om de koelvloeistof van uw airco zelf aan te vullen. Laat dit altijd door een echte vakman doen, bijvoorbeeld door de experts van Aircotime. We zijn gespecialiseerd in het onderhouden van Mitsubishi airconditioning, zodat uw airco optimaal werkt en langdurig meegaat.

Garantie op uw Mitsubishi airco

Koopt u een gloednieuwe Mitsubishi airco? Dan wilt u natuurlijk wel zeker weten dat deze goed functioneert. Bij Aircotime verkopen en installeren we enkel Mitsubishi airconditioning van de beste kwaliteit. Gaat er onverhoopt toch iets mis met uw nieuwe airco? Dan geniet u van de zekerheid van vijf jaar garantie op uw aankoop. We zorgen altijd voor een passende oplossing, variërend van een reparatie door een vakman tot een volledig vervangend product. Is er na deze garantieperiode iets mis met het apparaat? Dan kunt u ons natuurlijk ook inschakelen voor professionele reparaties. Zo geniet u jarenlang van een uitstekend werkende airco.

Airco installatie

Aircotime is uw aanspreekpunt voor het kopen, installeren en onderhouden van uw airco. Bij ons kunt u altijd rekenen op service van a tot z. Schaft u een nieuwe Mitsubishi airco aan? Dan zorgen we er voor dat deze op de juiste manier geïnstalleerd wordt. Wanneer uw airco toe is aan een onderhoudsbeurt of reparatie, komen we graag weer bij u langs.

Heeft u vragen over de Mitsubishi airco of het installeren, onderhouden of repareren van uw airco? Dan voorzien we u natuurlijk ook van professioneel advies.

Koop uw Mitsubishi airconditioning bij Aircotime

Wilt u een Mitsubishi airco kopen en laten installeren door Aircotime? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat  aan via onderstaande buttons. Weet u nog niet precies welke airco bij uw wensen en situatie past? Neem contact met ons op door te bellen naar 06-48110745, we helpen u graag met het kiezen van de juiste airco.

Tijd voor een airco van AircoTime

We adviseren u graag welk aircosysteem – mobiel, single-split of multi-split – voor uw woning of bedrijf de beste keuze is. Neem gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden. U kunt ook direct een offerte aanvragen, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.